Vopsitorie Auto

Experiența, calificările obținute de persoanalul nostru, atenția acordată detaliilor, rezultatele obținute, au făcut să înțelegem că reparațiile cu grad maxim de calitate efectuate de Fleet Experts sunt susținute și de calitatea Premium a materialeor folosite.

Fleet Experts colaborează numai cu furnizori de top în ceea ce privește materialele și echipamentele utilizate în vopsitoria auto.

Aceste lucruri au făcut ca reparațiile de vopsitorie în atelierul Fleet Experts să fie garantate de 3 ori mai mult față de celelalte ateliere de reparații. Am mărit perioada de garanție cu 300% de la 2 ani la 6 ani.

Departamentul Vopsitorie Auto al Fleet Experts, deține Cabina performanță de vopsire și uscare, Laborator Propriu de preparare a vopselei, tehnicieni dedicați pentru identificarea exactă a nuanței, aparat performant de identificare nuanță, Paletar de culori vopsit manual.

De ce să alegi Fleet Experts?

Service Auto & Fleet Management Experts

Fleet Experts este o companie înființată în anul 2015 cu scopul de a facilita pentru piața din România un sistem integrat complet, ce cuprinde Managementul Flotelor Auto și Reparația Autovehiculelor.

Experiența echipei acumulata în Reprezentanțele Auto din România dar și perfecționarea continua a membrilor echipei, determină ca nivelul de calitate al serviciilor să fie la cele mai ridicate standarde, iar proactivitatea și disponibilitatea echipei Fleet Experts, oferă partenerilor noștri avantajul reducerii timpului alocat reparațiilor autovehiculelor și procedurilor administrative legate de acestea.

Te asteptam cu drag!

Contact

Program

Luni – Vineri : 8:30  – 17:00
Sâm – Dum : Închis

Descoperă toate serviciile Fleet Experts aici.

Contactează-ne

Scapă de grija problemelor cu autovehiculul tău.
Fie că reprezinți o companie și dorești servicii de Fleet Management sau ești persoană fizică și dorești reparația autovehiculului tău, la noi ești permanent bine-venit!