Tinichigerie Auto

Complexitatea acestei activități este foarte importantă pentru Fleet Experts, datorită perioadei de imobilizare a autovehiculului în service. 

Echipa acestui departament fiind completată de tehnologie și echipamente de ultimă oră pentru a facilita reparațiile specifice într-un timp cât mai scurt cu putință și cât mai corect.

Baza de cunoștințe și rezultatele excelente ale tehnicienilor noștri a făcut  ne extindem aria de reparații în ceea ce privește tinichigeria autovehiculului, Fleet Experts fiind în măsură  ofere și servicii de recondiționări mașini de epoca.

De ce să alegi Fleet Experts?

Service Auto & Fleet Management Experts

Fleet Experts este o companie înființată în anul 2015 cu scopul de a facilita pentru piața din România un sistem integrat complet, ce cuprinde Managementul Flotelor Auto și Reparația Autovehiculelor.

Experiența echipei acumulata în Reprezentanțele Auto din România dar și perfecționarea continua a membrilor echipei, determină ca nivelul de calitate al serviciilor să fie la cele mai ridicate standarde, iar proactivitatea și disponibilitatea echipei Fleet Experts, oferă partenerilor noștri avantajul reducerii timpului alocat reparațiilor autovehiculelor și procedurilor administrative legate de acestea.

Te asteptam cu drag!

Contact

Program

Luni – Vineri : 8:30  – 17:00
Sâm – Dum : Închis

Descoperă toate serviciile Fleet Experts aici.

Contactează-ne

Scapă de grija problemelor cu autovehiculul tău.
Fie că reprezinți o companie și dorești servicii de Fleet Management sau ești persoană fizică și dorești reparația autovehiculului tău, la noi ești permanent bine-venit!