Radieri și înmatriculări

  • FLEET EXPERTS va asigura, în vederea radierii din circulație a autovehiculelor care ies/intră din/în dotarea Clientului, următoarele servicii:
    1. Întocmirea fișei de înmatriculare;
    2. Întocmirea dosarului pentru scoaterea din evidență de la Direcția Taxe și Impozite Locale la care se achita impozitul pentru autovehiculul respective;
    3. Obținerea Certificatului de atestare fiscală care dovedește că vânzătorul a achitat impozitul și care ulterior se utilizează la transferul de proprietate.

De ce să alegi Fleet Experts?

Service Auto & Fleet Management Experts

Fleet Experts este o companie înființată în anul 2015 cu scopul de a facilita pentru piața din România un sistem integrat complet, ce cuprinde Managementul Flotelor Auto și Reparația Autovehiculelor.

Experiența echipei acumulata în Reprezentanțele Auto din România dar și perfecționarea continua a membrilor echipei, determină ca nivelul de calitate al serviciilor să fie la cele mai ridicate standarde, iar proactivitatea și disponibilitatea echipei Fleet Experts, oferă partenerilor noștri avantajul reducerii timpului alocat reparațiilor autovehiculelor și procedurilor administrative legate de acestea.

Te asteptam cu drag!

Contact

Program

Luni – Vineri : 8:30  – 17:00
Sâm – Dum : Închis

Descoperă toate serviciile Fleet Experts aici.

Contactează-ne

Scapă de grija problemelor cu autovehiculul tău.
Fie că reprezinți o companie și dorești servicii de Fleet Management sau ești persoană fizică și dorești reparația autovehiculului tău, la noi ești permanent bine-venit!